Forum för ekofilosofi

Höstsamtal 2021

Forum för ekofilosofi

Bild: John Ridell

I höst fortsätter vi med våra ekofilosofiska samtal på Zoom. Vi samlas och diskuterar nya, spännande teman och försöker finna ut hur vi kan fördjupa frågorna med hjälp av ekofilosofi.

Vi har två samlingar om ett nytt tema varje månad. Första samlingen är ett föredrag, med möjlighet att ställa frågor till föredragshållaren. Andra samlingen har vi samtal, för att diskutera vidare frågor som togs upp gången innan.

Vi spelar in alla föredrag (nya och gamla), som du hittar under fliken Föreläsningar.

Program:
5/10 - Startar vi upp igen. Följ med här på hemsidan (och mejllistan) för teman och mer info.

För att delta måste du ladda ned Zoom, på zoom.us (på dator fungerar bättre än på mobiltelefon). Så skickar du ett mejl till info (a) ekofilosofi.se, så lägger vi till dig i deltagarlistan. Så får du inbjudan i god tid innan varje samling (du väljer såklart själv hur ofta du vill delta).

Alla är välkomna att delta i Forum för ekofilosofi, medlem eller icke-medlem. Det är gratis, och vi vill gärna se så många av er som möjligt - både nya och gamla ekofilosofer.
Poängen med samlingarna är att träffas, samtala och hitta ekofilosofiska perspektiv på frågor, mer än att komma fram till svar. Så inga förkunskaper är nödvändiga (kanske är det t. o. m. bättre utan).

Vi hoppas det kan leda till spännande samtal i höstmörkret!

Comments